Εξελίξεις στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας - PreTect® HPV-Proofer


Λέξεις Κλειδιά: mRnahpvκαρκίνος τραχήλου22/06/2018
Ο καρκίνος του τραχήλου είναι νόσος που χαρακτηρίζεται από την ανάπτυξη κακόηθων (καρκινικών) κυττάρων στους ιστούς του τραχήλου της μήτρας. Ο καρκίνος του τραχήλου αναπτύσσεται συνήθως μετά από μακρό χρονικό διάστημα εξέλιξης μεταβολών στα κύτταρα του τραχήλου, οι οποίες είναι γνωστές ως δυσπλασία.
Στο σύνολό τους οδηγούν στην εμφάνιση μη φυσιολογικών κυττάρων στους ιστούς του τραχήλου. Προοδευτικά, τα καρκινικά κύτταρα αρχίζουν να αυξάνονται και να εξαπλώνονται σε μεγαλύτερο βάθος διήθησης μέσα στον τράχηλο και στις περιβάλλουσες ανατομικές δομές.

Λέξεις Κλειδιά: mRnahpv19/06/2018
Ε: Τι είναι ο HPV;

Λέξεις Κλειδιά: mRNA HPV TestmRnahpv17/06/2018
Αγαπητοί συνεργάτες,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Δίκτυο ιατρικών Εργαστηρίων  ALPHA PROLIPSIS εκτελεί στις εγκαταστέσεις του  mRNA HPV Test  σε κολποτραχηλικά επιχρίσματα (τεστ παπ) υγρής φάσης.
  1. Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας προκαλείται από τη συνεχή υπερέκφραση των ογκογονιδίων Ε6/Ε7 από τους HPV γονοτύπους υψηλού κινδύνου .
  2. Σχεδόν το 80% των γυναικών μολύνεται με HPV κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Ωστόσο, οι περισσότερες μολύνσεις είναι αβλαβείς και εξαφανίζονται αυτόματα.
Το Δίκτυο Διαπιστευμένων Κυτταρολογικών Εργαστηρίων ALPHA PROLIPSIS, πιστοποιημένος αποκλειστικός συνεργάτης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι εκτελεί  mRNA HPV Test Τρίτης Γενιάς, που αποτελεί , μαζί με το DNA HPV Test Τρίτης Γενιάς , επικουρικές εξετάσεις που συμπληρώνουν το ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΙΤΗΤΟ  Τεστ Παπανικολάου ΥΓΡΗΣ ΦΑΣΗΣ Τρίτης Γενιάς.  Το mRNA HPV Test Τρίτης Γενιάς ΕΊΝΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Λέξεις Κλειδιά: mRnahpvτυποποιησηDNAκονδυλωματαδυσπλασία.19/07/2017

1. Η μοριακή ανάλυση σε επίπεδο mRNA ενδείκνυται ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΓΝΩΣΘΕΙ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΑ ΥΨΗΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΝΔΟΠΙΘΗΛΙΑΚΗ ΒΛΑΒΗ (HIGH GRADE SIL) με υψηλή πιθανότητα καρκινικής εξαλλαγής, 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη Επεμβατικός Προγεννητικός Έλεγχος: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι έγκυες γυναίκες

καρκίνος μαστού