Τα νέα του ALPHA PROLIPSIS

Το κυτταρολογικό κέντρο ΑLPHA PROLIPSIS εγκατέστησε και χρησιμοποιεί πρώτο στην Ελλάδα την αυτοματοποιημένη μέθοδο Κυτταρολογίας Υγρής Φάσης BEST PREP CELL SOLUTIONS της ΜΕΝΑΡΙΝΙ με σκοπό την πραγματική αναβάθμιση της ποιότητας του τεστ Παπανικολάου.
Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της μεθόδου, πέρα από τα πολύ υψηλά στάνταρ αξιοπιστίας και διαγνωστικής ευαισθησίας που διαθέτει, είναι η απόλυτη συμβατότητά της με αναλώσιμα παλαιότερων μεθόδων κυτταρολογίας υγρής φάσης (thinprep , surepath).

Το Δίκτυο Διαπιστευμένων ιατρικών Εργαστηρίων ALPHA PROLIPSIS στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας προσφέρει σε όλες τις φίλες πακέτο ΤΕΣΤ ΠΑΠ + ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΩΝ  στην τιμή των 35 ευρώ .

Για ραντεβού επικοινωνείστε στο 2106980565 ή 6977430971 ή συμπληρώστε τηνειδική φόρμα στην ιστοσελίδα μας. 

Λέξεις Κλειδιά: κόστοςΕΟΠΥΥτιμήπροσφοράτιμεςΑθήναΠεριστέριΔάφνηΨυχικόΓλυφάδααποτελέσματααποτελέσματα πότε βγαίνουνπροετοιμασίαalpha prolipsisεξετάσεις αίματοςγενική αίματοςκαλλιέργεια κολπικούπρογεννητικός έλεγχοςμικροβιολογικό εργαστήριοPSAcheck upcheck up γυναικώνcheck up ανδρώνcheck up προσφορέςcheck up τι περιλαμβάνειγενικό check up τιμήεξετάσεις αίματος προσφορέςεξέταση psa πόσο κοστίζειcheck up εξετάσειςcheck up τιμέςεξετάσεις αίματος για εγκυμοσύνηεξετάσεις εγκυμοσύνης κόστοςεξετάσεις αίματος στο σπίτιαιμοληψία στο σπίτιαιμοληψία κατ οίκονεξετάσεις αίματος νηστικόςεξετάσεις αίματος περίοδοςεξετάσεις χοληστερίνης προετοιμασίαεξετάσεις θυροειδή προετοιμασίαγενική αίματος τι περιλαμβάνειβιοχημικ’ες εξετάσεις. Αιματολογικές εξετάσειςανοσολογικές εξετάσειςορμονολογικές εξετάσειςΚαρκινικοί Δείκτεςαλλεργιολογικές εξετάσειςRAST testαναιμίασάκχαρο13/07/2023
Εκμεταλευτείτε από τις καλοκαιρινές μας προσφορές σε πακέτα προληπτικών εξετάσεων !!!

Πρέπει να είμαι νηστικός πριν από την αιμοληψία;


Για την σωστή αξιολόγηση των αιματολογικών εξετάσεων θα πρέπει το προηγούμενο βράδυ ο εξεταζόμενος να έχει φάει ελαφρά και το πρωί μετά την ολονύκτια νηστεία να μην φάει τίποτα μέχρι την αιμοληψία. Καλό είναι να αποφεύγεται το κάπνισμα πριν την αιμοληψία. Η κατανάλωση νερού δεν επηρεάζει τις εξετάσεις.

Πώς θα συλλέξω ούρα για γενική εξέταση ούρων και για καλλιέργεια ούρων;


Λέξεις Κλειδιά: cobas®HPV testhpvτυποποιηση1/12/2021

ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ

  • Είναι το cobas® HPV Test αξιόπιστο για την πρόληψη του καρκίνου τραχήλου της μήτρας;

Το τεστ πατρότητας είναι μία εξέταση του γενετικού υλικού που γίνεται προκειμένου να προσδιοριστεί η σχέση ανάμεσα σε δύο άτομα.
 
Στο γενετικό υλικό ή DNA είναι αποθηκευμένες όλες οι πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του ατόμου. Κάθε περιοχή του DNA που ελέγχει κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό (π.χ το χρώμα των ματιών, των μαλλιών κ.ά) ονομάζεται γονίδιο. Το DNA βρίσκεται στον πυρήνα κάθε κυττάρου, έχει τη μορφή διπλής έλικας και κατά τον πολλαπλασιασμό του κυττάρου παίρνει τη μορφή των χρωμοσωμάτων. 
 
Είμαστε περήφανοι γιατί φέραμε πρώτοι στην Ελλάδα την αυτοματοποιημένη κυτταρολογία Υγρής Φάσης Τρίτης Γενιάς.
διαπιστεύσαμε την μέθοδο και προχωρούμε στην αγορά ακόμη ενός μηχανήματος ακόμη πιο προηγμένης τεχνολογίας με σκοπό την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση !!!!!!!!!
Οι μέθοδοι και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε βρίσκονται πάντα στην κορυφή της παγκόσμιας ιατρικής καταξίωσης. 
Δεν συμβιβαζόμαστε με την μετριότητα !!!
Το Δίκτυο Διαπιστευμένων Κυτταρολογικών Εργαστηρίων ALPHA PROLIPSIS είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το νεοιδρυθέν Ακτινολογικό του Τμήμα συνήψε σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ. 
Κατόπιν τούτου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, θα δύναται πλέον να δέχεται παραπεμπτικά ΕΟΠΥΥ και να διενεργεί παρακεντήσεις θυρεοειδούς υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη Επεμβατικός Προγεννητικός Έλεγχος: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι έγκυες γυναίκες

NIFTY TEST PLUS

Test PAP